Rendezvény zenekar- avagy, hogyan alapozzuk meg a rendezvények hangulatát?


Rendezveny Zenekar

A zenekar rendezvényre történő kiválasztása legalább annyira összetett és időigényes feladat, mint a helyszín, vagy a személyzet megtalálása… Egy igazán emlékezetes rendezvény elengedhetetlen kelléke egy olyan zenekar, mely a legjobb rendezvény zenekarok közé sorolható és olyan zenét játszanak, melyek közül mindenki megtalálja a kedvére való számot, hogy táncra keljen.

Egy rendezvény zenekar az igazán fergeteges buli megalapozója

Mi, az OK Zenekar a jó hangulatú esküvõk, lakodalmak, bálok, partyk, szalagavatók, céges, születésnapi vagy egyéb rendezvények hangulatfelelősei vagyunk. Ha egy igazán emlékezetes rendezvényre vágytok, amit a későbbiek folyamán is emlegetni fognak a családtagok, ismerősök, kollegák, akkor a rendezvény zenakar a tökéletes választás. Hogy miért? Sokszor a party legnagyobb húzóerejévé válhat a rendezvény zenekar, akik a leglaposabb bulit is felrázzák, és a legszégyenlősebb vendéget is megtáncoltatják.

Sokszor a rendezvényszervező ár alapján választja ki a legjobb zenekart. Fontos viszont megjegyezni, hogy nem a rendezvény zenekaron kell spórolni… Számos esetben úgy gondolják, hogy jobb és olcsóbb egy lemezlovas, hiszen neki nem szükséges többszöri előzetes próba, illetve nem kell vele annyit egyeztetni. Nos, ez igaz, viszont ilyenkor mindig a vendégek fejével kell gondolkodni… A lemezlovas nem tudja visszaadni az élőzene egyedi és megismételhetetlen hangulatát, mely olyan élményt ad, amire évek múltán is emlékezni fognak a rendezvényen részt vevők.

Ha élőzenés rendezvény zenekarra esett a választás…

Úgy döntöttetek, hogy az élő zene utánozhatatlan élményét választjátok? Ilyenkor legyetek nagyon körültekintőek. A legjobbakat keressétek! Mi minden műfajban megálljuk a helyünket: Party, sláger, mulatós külföldi és magyar vonalon is.

Tudjuk, hogy egy profi 5-8 tagú rendezvény zenekar nem olcsó mulatság és az is egyértelmű, hogy egy nagyobb létszámú zenekarnál jóval több előkészület és próba szükséges, mint egy triónál. Viszont egy profi trióból álló rendezvény zenekar, mint Mi sokkal könnyebben el tudjuk érni azt a minőséget, megszólaltatást, amire a megrendelők vágynak. Rendezvény zenekaroknál a másik gyakran előforduló probléma, hogy a nagyobb létszám esetén nehezebb összehozni a próbákat, így ennek következtében nem olyan széles a zenei választék, mint egy triónál. Természetesen rendkívül széles a repertoár, rengeteg profi 5-8-tagú esküvői zenekar van manapság, de azt tudni kell, hogy ők jóval magasabb áron is vállalnak fellépést… Számunkra fontos, hogy maximális minőséget nyújtsunk elérhető áron annak érdekében, hogy megrendelőink elégedettek legyenek.

Mire figyeljetek még oda? Egy rendezvény zenekar kiválasztása esetén érdemes felmérni a közönség igényét, hiszen nem túl szerencsés, ha nem tükrözi a zene a vendégek zenei ízlését. Egy olyan élőzenés rendezvény zenekar, aki hatalmas zenei palettával rendelkezik egy igazán fergeteges buli kiváló eszköze lehet, éppen ezért fontos, kihangsúlyoznunk, hogy ezen nem érdemes spórolni, hisz azok a zenészek, akik a legjobb rendezvény zenekarok közé tartoznak azok, akik garantáltan emlékezetes hangulatot teremtenek meg az ifjú pár és a násznép számára.

Zenekar Rendezvenyre

Olyan rendezvényre vágytok, amit még évek múltán is emlegetni fognak? Akkor addig válogassatok, amíg meg nem találjátok a legjobb rendezvény zenekarok egyikét, mint az OK Zenekart. Számos olyan tényező van a zenei tudás mellett, mely alapján ki lehet szűrni azt, hogy ki a profi zenekar. Az online fellelhető anyagok, tartalmak olyan, akár az első benyomás egy személyes találkozónál. Ha ezek az anyagok minőségiek, és tükrözik a rendezvény zenekar profizmusát, akkor nem nyúlhatsz mellé. Emellett nézegessétek meg a referenciákat, képeket, amikből rögtön kiderül, hogy vajon milyen is volt a rendezvény hangulata, ahol az adott zenekar zenélt.

Első körben, ha rendezvényre kerestek zenekart, akkor mindig azt ajánljuk, hogy kérdezzetek körbe akár a munkahelyen, akár ismerősök között, hiszen az ismerősöknél nincsen jobb ajánlólevél. Manapság az interneten is számos lehetőség áll rendelkezésre, rengeteg rendezvény zenekar van az interneten, akik rendelkeznek weboldallal, akár közösségi felülettel. De akár jó lehetőség lehet a fórumokon is körbekérdezni, ahol rögtön megtudhatjátok, hogy a kiszemelt rendezvény zenekar mennyire csinál jó bulit. Az az igazság, hogy manapság így sincs garancia arra, hogy megtaláljátok az igazit, éppen ezért időt kell szánni a személyes találkozó leszervezésére. Mi rendkívül rugalmasak vagyunk és az ország egész területére kimegyünk a személyes találka érdekében. Ilyenkor élőben is meghallgathatjátok a zenészeket. Na és mi határozza meg a zenei minőséget? Az éneklés, az énekhangok minősége, a hangszerek professzionális kezelése, illetve azt, hogy hogyan szólalnak meg egységében. Ezekre mindig figyeljetek oda és a személyes találkozó során tegyétek próbára a rendezvény zenekart, akár több stílusban. Így valóban megbizonyosodhattok arról, hogy megtaláltátok-e a legjobb rendezvény zenekar egyikét?

A mi célunk, hogy minden igényt kielégítsünk a rendezvények során és a legjobb rendezvény zenekarok közé tartozzunk, éppen ezért folyamatosan nyomon követjük az aktuális trendeket és fejlesztjük zenei tudásunkat. Sokszínű zenei repertoárunkban széles választékban megtalálható a magyar, a külföldi, az instrumentális és a mulatós zene is, melyeket a buli hangulatának megfelelően váltogatunk.

Mi segítünk, hogy a rendezvényetek örök emlék maradjon minden résztvevő számára… Ha Ti is olyan zenekart kerestek, akik számára a zenélés szenvedély, megbízhatóak és garantáltan jó hangulatot teremtenek bármilyen buliról is legyen szó, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Kapcsolat

Ajánlatkéréshez, és egyéb kérdésekhez kérjük töltsd ki a formot, vagy írj a [email protected] címre.

 
 
ok zenekar lakodalom party bál eksüvő ok zenekar lakodalom party bál eksüvő

Oberritter Ferenc

szaxofon, klarinét

Kapcsolattartó-ügyvezető

+36302963015

ok zenekar lakodalom party bál eksüvő ok zenekar lakodalom party bál eksüvő

Krutki Gábor

harmonika, szintetizátor

+36209860214

ok zenekar lakodalom party bál eksüvő

Kocziány Antal

dobok

+36305318353