Party zenekar – avagy, hogyan csinálunk fergeteges buli hangulatot?


Retro Party Zenekar

Mulatós zenekar esküvőre, az exkluzív és elegáns bulik állandó résztvevője

Mi, a szekszárdi OK Zenekar tagjaiként elmondhatjuk, hogy közel 30 éves tapasztalattal rendelkezünk és számos bulin, rendezvényen vettünk részt, mint party zenekar. Éppen ezért fontos számunkra a kiváló minőség és az, hogy töretlen lelkesedéssel és odaadással játsszunk a felhőtlen partyhangulat megteremtése érdekében. Az ország egész területén, illetve külföldön is többször felléptünk már, így rengeteg helyen megtapasztalhattuk az igazi fergeteges party hangulatát. Többször volt szerencsénk híres magyar sztárokkal fellépni és nem egyszer mi szolgáltattuk a kíséretet.

Gondoltátok volna, hogy a buli hangulatát jelentős mértékben befolyásolja a zene? A party zenekarok többségének fix repertoárja van, nem akar megújulni. Mi retro party zenekar-ként törekszünk arra, hogy minden korosztály számára megteremtsük a felhőtlen buli hangulatát, így igény szerint a retro zenéktől kezdve a mai slágerekig bármilyen zenét eljátszunk a vendégek szórakoztatása érdekében.ekében.

Miért minket válasszatok, mint party zenekar?

Nos, azzal kapcsolatban, hogy melyik party zenekar illik bele a buli stílusába, vagy kit válasszunk, mindig megoszlanak a vélemények. Sokszor ezért a csapatépítő /céges party/ esküvő szervezője inkább a lemezlovas mellett dönt, pedig az élő zene egyszeri és megismételhetetlen, aminek a hangulatát a lemezlovas nem tud visszaadni. Ráadásul a party sikerét nagymértékben befolyásolja az is, hogy milyen zene szól 8-12 órán keresztül.

Mi, mint élőzenés party zenekar azt az egyszeri és megismételhetetlen élményt képviseljük, amit csak ott a helyszínen résztvevők élhetnek át a különleges előadásnak és a szórakoztató elemeknek köszönhetően. Biztosítjuk megrendelőink számára az egész estés fergeteges party hangulatot! latot!

Egy party zenekar esküvőre, céges bulira történő kiválasztásakor számos olyan tényező van, amit érdemes figyelembe vennetek a végső döntés meghozatala előtt. Első körben mindig azt javasoljuk, hogy kérdezzetek körbe az ismerősök között, hiszen ennél jobb referencia nincs, mint az ők véleménye. Ezen kívül számos gyűjtőoldal áll rendelkezésre, ahol megtalálhatjátok a legjobb party zenekarok egyikét. Ha kiválasztottátok az igazit, akkor mindig pontosan nézzetek utána a referenciáknak, hallgassatok bele 1-2 számba, amiből már nagyjából le lehet szűrni, hogy mennyire felel meg az adott party zenekar az igényeteknek. Sajnos manapság nincs garancia arra még így sem, hogy megtaláljátok az igazit, éppen ezért érdemes elmenni egy fellépésre, vagy egy próbára, ahol élőben is meghallgathatjátok a kiválasztott party zenekart, ahol bemutatják élőben saját repertoárjukat. Ilyenkor törekedjetek arra, hogy minél változatosabb stílust ismerjetek meg, hiszen ebből derül ki igazán a szakmaiság és a profizmus.

A másik nem elhanyagolandó tényező az ár. Az élő zenekarok ugyan többe kerülnek, mint egy lemezlovas, viszont az élőzene hangulata egyszeri és megismételhetetlen. Itt nem pusztán a zenéről, hanem a szórakoztatásról is beszélünk. Viszont az tény, hogy minél nagyobb létszámú a zenekar, annál nagyobb az összeg is. Nagyobb létszám esetén további felmerülő probléma a próbák összeegyeztetése vagy a személyes egyeztetés összehangolása céges party/ esküvő előtt. Ennek következtében sokszor nem olyan széles a zenei paletta, mint egy triónál… Viszont egy profi trióból álló party zenekar, mint az OK Zenekar sokkal könnyebben el tudja érni azt a minőséget, megszólaltatást, amire a megrendelők vágynak.

Céges Party

A party hangulatát egyértelműen a zene határozza meg. Így ha az lapos, unalmas, akkor a legprofibb partyszervező sem tudja felrázni a közönséget. Számunkra alapvető, hogy azon felül, hogy profin játszunk, a szórakoztatáshoz is értsünk, így biztosítva az egész estés vidám bulihangulatot!

Minden szórakoztatásért felelős zenekar egyben jól működő, megbízható szolgáltató partner is: Korrektül köti a szerződéseket, betartja az abban foglaltakat, pontos, becsületesen kezeli a pénzügyeket, és illendően viselkedik. Jól együtt tud működni a buliban részt vevő más szolgáltatókkal, a rendezvényszervezővel, a konyhai személyzettel, a pincérekkel, a fotóssal-videóssal- tehát a zenészek igazi csapatjátékosok is...Pont, mint mi!Tehát a következő tényezőkre érdemes odafigyelni a party zenekar kiválasztásánál:

  • Zeneileg a lehető legjobban szóljanak a dalok, mind a hangszerek, mind az énekek tekintetében, függetlenül attól, hogy hány tagú a zenekar. A minőség nem a zenekari tagok számától függ.
  • Lehetőleg kevés szünetet tartsanak, ne hagyják lankadni a közönséget!
  • Alkalomhoz illően jelenjenek meg és viselkedjenek.
  • Olyan széles legyen a repertoárjuk, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenki jól érezze magát!
  • A zene minősége mellett gondoskodjanak a megfelelő party hangulatról is!
  • És nem utolsó sorban jól működjenek együtt csapatban, hiszen akkor lesz igazán lehengerlő az előadás!

Mi, az OK Zenekar tagjaiként közel 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk maximálisan kielégíteni a megrendelők igényeit és törekedni arra, hogy a legjobb minőségű élő zene mellett a felhőtlen jó kedvért is gondoskodjunk. Garantáljuk a fergeteges hangulatot és felrázzuk a legpasszívabb közönséget is! Ha egy igazán önfeledt és színes partyra vágytok, akkor keressetek minket bátran elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat

Ajánlatkéréshez, és egyéb kérdésekhez kérjük töltsd ki a formot, vagy írj a [email protected] címre.

 
 
ok zenekar lakodalom party bál eksüvő ok zenekar lakodalom party bál eksüvő

Oberritter Ferenc

szaxofon, klarinét

Kapcsolattartó-ügyvezető

+36302963015

ok zenekar lakodalom party bál eksüvő ok zenekar lakodalom party bál eksüvő

Krutki Gábor

harmonika, szintetizátor

+36209860214

ok zenekar lakodalom party bál eksüvő

Kocziány Antal

dobok

+36305318353